Home Crna Kronika U Leknenu tri provale, a na Zagrebačkoj ukraden bicikl

U Leknenu tri provale, a na Zagrebačkoj ukraden bicikl

PODIJELITE

Policija je na konferenciji za novinare objavila kako je s nedjelje na ponedjeljak provaljeno u halu poduzeća u Starom Čiču. Nepoznati lopov razbio je staklo na prozoru i ušao u unutrašnjost hale te ukrao veću količinu različitih metalnih proizvoda. Šteta se procjenjuje na oko 20 tisuća kuna.

Istovremeno, pljačkaši su ordinirali i u mjestu Lekneno. Iz šupe je ukradena električna pumpa za vodu, motorna pila, gedore i produžni kablovi te deblji kablovi od aparata i strojeva. Utvrđena je šteta od 3 tisuće kuna, ali ona je puno veća s obzirom da je lopov vlasniku presjekao kablove sa strojeva.

U Leknenu je bila provala i za vikend. Provaljeno je u dvorišne objekte obiteljske kuće u vlasništvu 35-godišnjaka. Nakon što je provalio u prva dva objekta u kojima je ispremetao stvari i nije pronašao ništa vrijedno, lopovu se posrećilo u trećoj prostoriji, iz koje je ukrao motornu pumpu za vodu te tačke kojima je pumpu odvezao.

28. travnja u poslijepodnevnim satima, nepoznati je kradljivac iskoristio nepažnju 65-godišnjeg biciklista te mu je na Zagrebačkoj 70 ukrao bicikl marke Fuji, vrijedan 3000 kuna.