Home Najave U Kinu Gorica uspješnica ‘Last Christmas’: protagonistkinja dolazi iz – Hrvatske!

U Kinu Gorica uspješnica ‘Last Christmas’: protagonistkinja dolazi iz – Hrvatske!

Khaleesi iz Igre prijestolja, Emilia Clarke, u ovoj komediji glumi da je iz naše domovine

PODIJELITE

Od danas pa sve do srijede, 16. prosinca, s početkom u 18 sati u Kinu Gorica možete pogledati dva filma različitog žanra. Prvi je avanturistički, o Rogeru, psu lutalici koji brine o napuštenim životinjama Robo Cityja tako što krade hranu od bogatih životinja. Nakon ove zabavne avanture, na goričkom platnu s početkom u 20 sati prikazivat će se i uspješnica ‘Last Christmas’, u kojoj je protagonistica slavna Khaleesi iz Igre prijestolja, Emilia Clarke, koja u ovoj komediji glumi da je iz Hrvatske!

Kućni ljubimci na tajnom zadatku, 18 h

Prilikom jedne krađe Roger upozna Belle, bogatu i razmaženu mačku te njih dvoje odmah upadnu u klasičnu pas-mačka svađu. Za to vrijeme roboti preuzimaju Robo City, a u tome im i pomaže gradonačelnik koji želi protjerati sve druge stanovnike grada. Roger i Belle bježeći pred robotima susreću brojne druge životinje koje su vlasnici zaboravili prilikom bijega te shvaćaju da se unatoč svojim različitostima moraju osloniti jedni na druge kako bi preživjeli.

Last Christmas, 20 h

U ovoj romantičnoj komediji, Kate (Emilia Clarke) tumara Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti. Zgoda s njima dovode je do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine. Tom ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere…
Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela, uključujući i pjesmu Last Christmas, a zanimljivo za nas je da je u filmu jedan od likova srbin koji priča hrvatski, kao i to da je u radnji filma, Kate iz Hrvatske.