Home Crna Kronika Posljednji ispraćaj 26.-godišnjeg Ivana Kalisara

Posljednji ispraćaj 26.-godišnjeg Ivana Kalisara

PODIJELITE

U 16 sati na novom velikogoričkom gradskom groblju u Kušancu pokopan je Ivan Kalisar, mladić koji je u nedjelju u bolnici Rebro preminuo od posljedica teške prometne nesreće. Uz Ivanovu rodbinu, posljednje zbogom došli su mu reći njegovi brojni prijatelji i sugrađani.  Misa zadušnica je nakon pogreba služena u crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije u Velikoj Gorici.

KOBAN TRENUTAK

Tragedija se dogodila 27. kolovoza na raskrižju Zagrebačke ceste i Ulice Rudolfa Fizira, nakon što se 32-godišnji vozač teretnog kombija nije zaustavio na znak crvenog svjetla. Oduzeo je prednost Ivanu koji se s Golfom već našao u raskrižju kako bi skrenuo prema Gradićima. Automobil je skretao, ali jureći kombi bio je brži i došlo je do bočnog udara. Iz policije kažu kako je velika težina tereta dodatno onemogućila zaustavljanje tog bijelog kombija. O silini udarca svjedoči fotografija snimljena odmah nakon nesreće.

prometna-nesreća

 

 

 

 


 

Ivan Kalisar u sudaru je zadobio teške ozlijede glave opasne po život i hitno je prebačen u bolnicu Rebro. Istoga dana je operiran i cijelo se vrijeme nalazio u Jedinici intenzivnog liječenja neurokirurških bolesnika KBC-a Zagreb gdje su se liječnici borili za njegov život sve do nedjelje ujutro kada je preminuo.

Neka mu je laka zemlja.