Home Izdvojeno TheTUR weddings & events: Vjenčanje u prirodi uz profesionalce koji će ispuniti...

TheTUR weddings & events: Vjenčanje u prirodi uz profesionalce koji će ispuniti sve vaše želje

Na danima otvorenih vrata predstavili su sve svoje usluge i partnere

PODIJELITE
Foto: Mario Žilec

Ovog vikenda su se u Kušancu kod Lovačkog doma održala Otvorena vrata TheTUR weddings & events koji su prikazali posjetiteljima sve što im mogu ponuditi za njihov posebni dan. Već na prvu oduševljava lokacija koja stvara doživljaj vjenčanja iz snova. Zelenilo, priroda, šuma i to sve toliko blizu, a daleko od gradske vreve.

Lokacija je odlično prometno povezana te je za dolazak iz centra Zagreba potrebno tek 20-ak minuta. Prostor ovako udaljen od centra je siguran i miran. “Odvojeni ste od gradske vreve, ima dovoljno parkinga za sve goste, imamo veliku zelenu površinu te predivan prostor oko šatora. Zbog toga nudimo i vjenčanje na lokaciji te imamo i predivan natkriveni prostor za dobrodošlicu. Bez obzira na to ako ste imali crkveno vjenčanje ili kod matičara, možete imati i simbolično vjenčanje na ovoj predivnoj lokaciji u prirodi.”, govori nam Tomislav Babriga iz TheTUR weddings & events.

Osim što je lokacija prekrasna, sigurna je za djecu i odrasle jer se ne nalazi na prometnici i nećete morate razmišljati hoće li vam dijete negdje otići. Dovoljno je mjesta za dječju igru ili odmor, a kada izađete iz dvorane imate osjećaj kao da ste otišli daleko u prirodu, dok je zapravo sve na jednom mjestu.

Na danima otvorenih vrata su predstavili dvoranu za vjenčani postav sa svim dekoracijama i njihove partnere s kojima stvaraju čaroliju vjenčanja: “Pozvali smo bend Zakon šutnje koji su se prezentirali i stavili smo rasvjetu, potpuni je dojam vjenčanja. Tu su i cvjetne dekoracije, a u ponudi je i naša hrana koju su posjetitelji mogli isprobati te slastice koje nudimo u standardnoj i vanjskoj ponudi. Prezentirali smo i sve naše usluge koje nudimo, fotografa i sve druge ljude s kojima surađujemo, kao i nas organizatore.”

Šator koji koriste za vjenčanja nazivaju dvoranom jer ima čvrstu konstrukciju i staklene stijene što je velika razlika od onih koji to nemaju. Važno je napomenuti i da je nepropustan, zvuk ne izlazi te nema vlage ni hladnoće. Postav je klimatiziran i moguće je i grijanje, a i toaleti su van standardni za šatorski prostor. Gosti su se mogli uvjeriti da je ovo idealna lokacija za vjenčanja.

Osim samih vjenčanja nude i dodatne sadrže u suradnji s partnerima. “U suradnji s ArtElegance nudimo uslugu fotografiranja i snimanja dronom te na lokaciji imamo Photo Booth koji je uvijek atraktivan i zabavan za goste. Osigurali smo i dječji kutak. Imamo stalnog partnera koji priprema vrhunski light s pratećim dodacima koji su vrlo bitni za jedan od najvažnijih trenutak vjenčanja – prvi ples, a za to imaju dodatke poput prskalica, niskog dima, balona i slično. Ispunjavaju sve želje te se prilagođavaju atmosferi.”

Za sve one koji traže vrhunske usluge na jednom, ali i nekoga tko će ispuniti sve želje i ideje za njihov poseban dan, obratite se TheTUR weddings & events koji će za vas organizirati vjenčanje za pamćenje.