Home Izdvojeno Dođite sutra na 5. Chill & Grill Goričkog kluba mladih u Etno...

Dođite sutra na 5. Chill & Grill Goričkog kluba mladih u Etno selu Novo Čiče

Ne morate biti sudionici da biste došli i dobro se zabavili

PODIJELITE

Sunčano vrijeme, fina hrana i malo natjecateljskog duha – sve to čeka vas sutra na 5. Chill & Grillu Goričkog kluba mladih u Etno selu Novo Čiče. U suradnji s KUD-om Čiče pripremaju natjecanje u najboljem roštilju, natjecanje u izradi najboljih gibanica, izložbu oldtimer vozila, nastupe i koncerte.

Ove godine se prijavilo 30 ekipa u natjecanju za najbolji roštilj na našem prostoru, kao i skoro 30 gibanica u natjecanju za najbolju gibanicu.

“Ne morate biti sudionici kako bi posjetili ovaj događaj, stoga vas sve pozivamo da navratite jer imamo bogati program, od izložbe Oldtajmera, do svirke u 14:30 , bogate ponude hrane i pića, humanitarnog kulinarskog kviza u 16:00 sati, pa do druge svirke u 18:00 sati”, poziva voditeljica Goričkog kluba mladih Sara Kajgana Raga.

Prvi koncert će održati naši mladi Goričani : Rafael Lasić, Leon Dikšić i Matija Rabadan, a za drugi dio koncerta u 18:00 sati će se pobrinuti tamburaši.

U sklopu događaja imat ćete priliku probati hranu od strane poznatog chefa i majstora u grill-u iz Velike Gorice, Davora Šuškovića koji će biti ondje sa svojim food truckom, ali će sudjelovati i kao član žirija. “Garantiramo vam dobru zabavu, još bolju glazbu, i najfiniju hranu. Nama to zvuči kao odličan provod za jednu sunčanu subotu! Vidimo se svi sutra, na 5. Turopoljskom Chill&Grill-u s početkom u 14:00 sati u Etno Naselju Novo Čiče.”, dodaje za kraj Raga.