Home Najave Subota, dan za košarku: Podržite naše Bikove u utakmici protiv Dinama

Subota, dan za košarku: Podržite naše Bikove u utakmici protiv Dinama

Utakmica je na rasporedu u danas s početkom u 17 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica

PODIJELITE
Foto: KK Gorica / Nenad Mudrinić

Goričke košarkaše danas čeka utakmica 21. kola u kojoj dočekuju ekipu Dinama. Današnja pobjeda značila bi da regularni dio HT Premijer lige završavaju s dvije vezane pobjede i hvataju priključak s ostalim ekipama koje će se boriti u Ligi za ostanak.

Dinamo inače ima osam pobjeda, što je duplo više od pobjeda Bikova, no treba podsjetiti da su ih u prvom susretu uvjerljivo pobijedili.

Vito Porobić je najavio predstojeći susret: “Očekuje nas jedna teška utakmica na domaćem terenu protiv Dinama. To je ekipa koju smo u prvom dijelu prvenstva dobili, ali to u ovoj utakmici ne mora apsolutno ništa značiti. Dobro ćemo se pripremiti i već se od početka tjedna spremamo za ovaj susret. Nadamo se pobjedi i da na taj način što bolje uđemo u Ligu za ostanak. Pozivam sve navijače da nam pruže podršku u ovoj jako bitnoj utakmici za naš tim.”

Utakmica je na rasporedu u danas, subotu 4. ožujka s početkom u 17 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica. Ulaz je besplatan i nadaju se velikoj podršci s tribina. “Navijači su već dokazali da nas nisu ostavili na cjedilu u ovoj teškoj sezoni pa neka tako bude i ovaj put.”, pozivaju iz KK Gorice.