Home Najave Škola brzog čitanja i mudrog učenja: Počinju upisi uz besplatne konzultacije i...

Škola brzog čitanja i mudrog učenja: Počinju upisi uz besplatne konzultacije i radionice

Radi se o programu za prvašiće i drugašiće pod nazivom "Mudro učenje - od prvog koraka" koji obuhvaća 64 školska sata

PODIJELITE
Foto: Facebook

U Školi brzog čitanja i mudrog učenja Velika Gorica kreću upisi za najmlađe velikogoričke školarce – prvašiće i drugašiće, i u tu svrhu nude besplatne konzultacije, razgovore, pa čak i individualne radionice.

Radi se o programu “Mudro učenje – od prvog koraka” koji obuhvaća 64 školska sata koji čine program koji traje osam mjeseci. Osnovni cilj programa jest poticanje razvojnih sposobnosti djece ranog školskog uzrasta, kao i pomoć u savladavanju poteškoća u učenju – čitanja, pisanja, računanja, organizacije i izdvajanja bitnih elemenata iz gradiva, usmenog izražavanja te razvoja samopouzdanja kod djece.

Naš zadatak je aktivirati kapacitete za učenje kod djece, pri čemu su u fokusu sve stvari koje djeca tog uzrasta mogu savladati, te kroz pozitivne interakcije obnoviti i obogatiti životna iskustva o prostoru, vremenu, o drugome, o sebi, o odraslima, o školi, o životu.“, govore nam iz Škole.

Aktivnosti se prilagođavaju djetetu

Aktivnosti za školarce su organizirane u malim grupama, poštujući individualne kapacitete svakog polaznika, te se prilagođavaju individualnim karakteristikama učenika kako bi se podigao nivo njihovog osobnog postignuća. Stručni tim koji održava radionice sastoji se isključivo od certificiranih nastavnika za ovaj program koje ima afiniteta i iskustva u radu s djecom.

Za sve pojedinosti oko programa i prijave na individualne konzultacije potrebno je ispuniti prijavni obrazac na OVOM LINKU.