Home Crna Kronika SKINUO JOJ 9.600 KUNA Policija: Ne ostavljajte vrijedne stvari u automobilu

SKINUO JOJ 9.600 KUNA Policija: Ne ostavljajte vrijedne stvari u automobilu

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Provala u osobni automobil parkiran u blizini ZTC-a, vlasnicu je skupo stajala. Ostala je bez torbice s vrijednim stvarima i dokumentima. Nije joj pomoglo niti to što je odmah blokirala bankovnu karticu, jer je lopov bio brži i s njenog računa podigao 9.600 kuna.

Lopov je do torbice došao razbivši staklo na automobilu pa je žrtvi načinio dodatnu štetu. Policija još jednom upozorava građane da ne ostavljaju vrijedne stvari u automobilima.

Razbojnik je ordinirao i u teretnom vozilu u Ulici Slavka Kolara 38. Iz automobila je ukrao alat, bušilice i brusilice, ukupne vrijednosti 7 tisuća kuna.

REDOM KIDALI PLASTIČNE NAPLATKE

Autotim

Automobili u Ulici Petra Zrinskog, točnije plastični naplatci (ratkape) bili su meta nepoznatog lopova ili više njih. Naplatke su skinuli sa osam vozila poduzeća Oryx i napravili štetu od 9.600 kuna.

Prošli tjedan je iz obiteljske kuće u Ulici Petra Škrlca ukraden zlatan nakit u vrijednosti od 40 tisuća kuna. Stradala je i trgovina „Bibi pekare“ u Rakitovcu iz koje su ukradene cigarete, duhan te dvije boce viskija, ukupne vrijednosti 8 tisuća kuna.

Iz vatrogasnog spremišta DVD-a Veleševec netko je pokrao vatrogasne tlačne cijevi i trodijelnu razdjelnicu, a šteta je oko 5 tisuća kuna.