Home Gospodarstvo Saznajte kako povećati svoje prihode

Saznajte kako povećati svoje prihode

PODIJELITE

Besplatne mjesečne radionice VG Poduzetničkog centra za goričke poduzetnike donose tri nove teme ‘Kako zaraditi više od postojećih prihoda’, ‘ Obveze po aktivnim zakonima HR i ISO certifikati’ i ‘Ured bez papira’

Prva radionica održat će se 3. ožujka u 8,30 sati na adresi Šetalište F. Lučića 15. Planirano vrijeme izlaganja je 4 sata, a predavači su Mario Arbanas i Tatjane Gral.

– Kroz navedenu temu polaznici će saznati kako učinkovito pratiti i upravljati troškovima poslovanja, kako napraviti kvalitetnu analizu poslovanja u prethodnom razdoblju, te kako boljim planiranjem i upravljanjem povećati udio profita u poslovanju. – poručili su iz Centra.

Druga radionica pod nazivom ‘Obveze po aktivnim zakonima HR i ISO certifikati’ održat će se 10. ožujka u 8,30 na istoj adresi. Više o Zakonu o radu i obvezama poslodavaca temeljem aktualnih zakonskih akata te kako uskladiti poslovanje s pravilnicima polaznici će moći saznati od Vitomira Lučića.

Posljednja tema u ožujku bit će ‘Ured bez papira’. Predavač Tomislav Gligora govorit će o osnovnim pretpostavkama za uvođenje koncepta ureda bez papira. Polaznicima će biti prikazan i konkretan primjer digitalizacije ureda. Predavanje možete poslušati 17. ožujka od 9 sati.

Kako bi sudjelovali na ovim radionicama, morate se prethodno prijaviti na broj telefona 01 6269 943 ili putem ispunjenog obrasca koji se nalazi na Internet stranici VG poduzetničkog centra.