Home Crna Kronika FOTO Prometna nesreća na obilaznici

FOTO Prometna nesreća na obilaznici

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Danas iza 12 sati dogodila se prometna nesreća na istočnoj obilaznici na križanju s Avenijom pape Ivana Pavla II. U nesreći su sudjelovali kombi sisačkih registarskih oznaka i dva automobila zagrebačkih tablica. Lakše su ozlijeđena sva tri vozača. Kako saznajemo od očevidaca, riječ je o ozljedama glave. Ozlijeđenima su prvu pomoć pružili djelatnici velikogoričke hitne službe. Na svim vozilima vidljiva je velika materijalna šteta, a na kolnik se izlilo i ulje što cestu, uz kišu koja pada od jutra, čini još opasnijom za vožnju.

Promet na tom dijelu obilaznice teče usporeno.

Prema prvim saznanjima očevidaca, VW golf i Renaut Clio kretali su se iz smjera stadiona Avenijom pape Ivana Pavla II. Pri skretanju ulijevo, na njih je naletio kombi koji je iz smjera Zagreba išao prema Sisku. Policija moli sve očevice ove prometne nesreće da se jave na 192.

Ovo je još jedna u nizu mnogih prometnih nesreća koje su učestale na ovom dijelu obilaznice. Usprkos brojnim prometnim znakovima, upozorenjima i prijašnjim nesrećama, nove se nastavljaju događati. Ovoga puta samo sa većom materijalnom štetom.

[print_gllr id=41943]