Home Izdvojeno Razvoj komunikacije, logike, retorike: Sve to i više kroz osnovnoškolsku debatu

Razvoj komunikacije, logike, retorike: Sve to i više kroz osnovnoškolsku debatu

U utorak dođite u klub mladih saznati o čemu se radi, pozvani su i roditelji

PODIJELITE

Debatni klub Velika Gorica otvara osnovnoškolski debatni klub i to već od idućeg tjedna. Ako se još niste upoznali s ovom aktivnošću, dođite u utorak, 18.10. u 19:30 sati na pokaznu osnovnoškolsku debatu i saznajte o čemu se radi.

Ovogodišnja debata namijenjena je učenicima osmih razreda osnovne škole, a kako nam govori voditeljica Katarina Drvodelić, ako ostane mjesta, moći će se priključiti i učenici sedmih razreda osnovne škole.

U osnovnoškolsku debatu pozvani su svi zainteresirani učenici osmih razreda osnovnih i područnih škola u Velikoj Gorici i pridruženim općinama Kravarsko, Pokupsko i Orle. Radionice će se održavati u Goričkom klubu mladih (drugi kat Doma kulture Galženica), a termini će se naknadno dogovoriti ovisno o potrebama djece. Pokazna debata održat će se idućeg tjedna u utorak, 18.10. u 19:30 sati. Trajanje pokazne debate bit će 60 minuta uz prigodno druženje.

S obzirom na smanjen kapacitet voditelja, broj djece koja će se moći uključiti bit će limitiran stoga iz kluba mole sve zainteresirane da dođu na pokaznu debatu i na mjestu se prijave. Na pokaznu debatu pozvani su i roditelji kako bi vidjeli o čemu se radi te zašto je debata odlična vještina koju njihovo dijete može steći.

Sudjelovanje na pokaznoj debati i u klubu osnovnoškolske debate je besplatno. Radionice obično traju oko dva sata (120 minuta) i održavaju se jednom tjedno uz pojačane sastanke prije debatnih natjecanja.