Home Crna Kronika U prometnoj nesreće teško ozlijeđen muškarac

U prometnoj nesreće teško ozlijeđen muškarac

PODIJELITE

U petak navečer, 16. ožujka oko 19 sati i 55 minuta, na istočnom kolniku državne ceste D-31 u Velikoj Gorici dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Nakon obavljenog očevida, policija je objavila priopćenje o uzroku nesreće.

– 35-godišnjak je upravljao osobnim automobilom Ford fiesta zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1.30 g/kg, desnom prometnom trakom istočnog kolnika navedene ceste u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom za 530 metara sjeveroistočno od raskrižja s Ulicom Slavka Kolara, nije držao potreban razmak iza drugog vozila te skretanjem u lijevo, prednjim desnim djelom vozila naletio je na zadnji lijevi dio teretnog automobila VW transporter zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 48-godišnjak, a kretao se u istom smjeru. Od naleta teretni automobil je odbačen udesno na prometnu traku za uključivanje, gdje je u zanošenju lijevom bočnom stranom vozila naletio na metalnu zaštitnu ogradu ceste – objasnili su u PUZ-u.

U prometnoj nesreći 37-godišnji putnik iz osobnog automobila je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC Zagreb.