Home Najave Prijavite klince na likovnu radionicu i potaknite njihove kreativne i izražajne sposobnosti

Prijavite klince na likovnu radionicu i potaknite njihove kreativne i izražajne sposobnosti

Ove subote tema su Van Goghovi suncokreti, a tehnika pastele

PODIJELITE

Ako ste u potrazi za novim aktivnostima za svoje osnovnoškolce, škola crtanja i likovna radionica u Pučkom otvorenom učilištu mogla bi im se jako svidjeti. Radionice su namijenjene dječjem uzrastu od 6+ godina, a traju 90 minuta.

Likovna radionica održava se subotom u Pučkom otvorenom učilištu, cijena po radionici je 60 kuna, a prijaviti se možete sve do petka u 20 sati za narednu radionicu subotom. Ove subote, 6.ožujka, tema su Van Goghovi suncokreti, a tehnika pastele.

Koristit će se tehnike crtanja, akrila, akvarela i prostorno-plastičnog oblikovanja uz primjenu različitih materijala poput olovke, uljena, tinte, papira, žice, boje, kista i slično. Kao ciljeve ističemo primjenu vlastitog iskustva i rješavanje postavljenih likovnih problema, osvješćivanje sposobnosti promatranja i otkrivanja oblika i pojava, razvijanje orijentacije u prostoru i oblikovno – stvaralačke sposobnosti te zapažanje opipom i vidom. Namjera je kod djeteta postići kreativne i izražajne sposobnosti.”, navode organizatori.

Naravno, važno je pridržavanje svih epidemioloških mjera te se mole polaznici da prije dolaska izmjere tjelesnu temperaturu te da ne dolaze ukoliko je ona viša od 37,2 °C ili ako se osoba osjeća bolesno.

Više o radionicama možete pronaći OVDJE. Info i prijave su na 01 6259 806 te 098 316 419.