Home Izdvojeno Pravila igre održat će veliki koncert u Gorici: “Spremniji smo nego ikad!”

Pravila igre održat će veliki koncert u Gorici: “Spremniji smo nego ikad!”

U Clubu 100 poslušajte njihove stare hitove, obrade popularnih pjesama, ali i nove, još nesnimljene pjesme koje će se naći na njihovom drugom studijskom albumu.

PODIJELITE
Foto: Petar Krajačić-Vilović

Bend Pravila Igre ovog petka održat će veliki koncert u velikogoričkom Clubu 100. Neki od članova žive u Velikoj Gorici i zato su posebno uzbuđeni što, nakon dugog čekanja, opet dolaze na domaći teren.

Bubnjar benda Goran Belošević živi u Velikoj Gorici i nije mogao sakriti uzbuđenje zbog koncerta. – Gorica nas je već i prije znala jako ugodno iznenaditi. Ljudi su sretni kad dođemo, ali vjerujte i mi smo van sebe. U Gorici imamo probe, a ja osobno živim ovdje i napokon imam koncert na koji mogu doći i pješice – rekao je kroz smijeh.

Pravila Igre prošle su subote nastupili i u velikoj Fraport Areni u sklopu manifestacije Hrvatska noć, najvećeg koncertnog spektakla za domaću publiku izvan granica Hrvatske.  – Iznenađeni smo reakcijom ljudi. Hrvatska noć je prošla super i odlično smo se zabavili. Žao nam je samo što nismo više razgledavali grad, nadamo se da ćemo dobiti drugu priliku da i to ispravimo – rekao je pjevač Ivan Penezić.

Reprizu tog koncerta možete očekivati i na njihovom koncertu u Velikoj Gorici. Publika će na koncertu moći čuti sve stare hitove, neke obrade popularnih pjesama, ali i nove, još nesnimljene pjesme koje će se naći na njihovom drugom studijskom albumu. Razlog više da svi dođu i uživaju u ovoj koncertnoj poslastici koja počinje u 22 sata.