Home Crna Kronika Posljednji ispraćaj tragično preminulih iz Ogulinca sutra u 12 sati na župnom...

Posljednji ispraćaj tragično preminulih iz Ogulinca sutra u 12 sati na župnom groblju Vukovina

Poznato je više detalja o tragičnoj nesreći nakon dovršenog policijskog očevida

PODIJELITE

Kao što smo prethodno izvještavali, a nakon dovršenog policijskog očevida, poznato je više detalja teške prometne nesreće koja se dogodila proteklog vikenda, u subotu, 7. svibnja, oko 16,50 sati u mjestu Ogulinec, gdje su poginule tri osobe.

Kako ističu, sve tri osobe nisu bile vezane, a smrtno stradali 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford Focus prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom B kategorije, te tijekom vožnje nije koristio sigurnosti pojas.

Foto: Čitatelj

Došlo je do slijetanja osobnog vozila s kolnika pri čemu su smrtno stradale tri muške osobe; stradali 19-godišnji vozač, 28-godišnji putnik(otac) i 6-godišnje (dijete) putnik, a sve osobe nisu koristile sigurnosni pojas, odnosno dijete sigurnosnu sjedalicu – otkrivaju.

Posljednji ispraćaj tragično preminule braće Amić i djeteta bit će u srijedu 11. svibnja u 12 sati na župnom groblju Vukovina.

Nakon tragičnog događaja koji je pogodio velikogorički kraj, iz goričke policije najavljuju kako će provoditi dodatni pojačani nadzor ponašanja u prometu svih skupina sudionika.