Home Crna Kronika Detalji nesreće u Ogulincu: Vozač izletio s trake, udario prometni znak, a...

Detalji nesreće u Ogulincu: Vozač izletio s trake, udario prometni znak, a potom betonski most

U teškoj prometnoj nesreći preminule su tri osobe

PODIJELITE

Stiglo je policijsko izvješće jučerašnje tragične prometne nesreće u Ogulincu. Kako smo neslužbeno doznali, u prometnoj nesreći su preminula dva muškarca i dijete vrtićke dobi. Iz policije navode kako još nemaju informacije o identitetu preminulih.

Do prometne nesreće došlo je oko 17 sati. Vozač se kretao Zagrebačkom ulicom u smjeru jugoistoka dok je upravljao osobnim automobilom marke Ford Fokus zagrebačkih registarskih oznaka

“Vozač se vozilom nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je vozilom skrenuo na meki teren kojom prilikom je naletio na metalni nosač prometnog znaka, a potom na betonski most kanala uslijed čega je došlo do nekontroliranog prevrtanja i izlijetanja vozila na makadamsku površinu gdje se vozilo prevrnuo na krov i zaustavilo.”, objašnjavaju iz policije.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač i dvije osobe koje su se kao putnici nalazili u navedenom osobnom automobilu. Smrtno stradala tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu poradi obdukcije i utvrđivanja identiteta. Promet na tom dijelu ceste bio je u potpunosti obustavljen od 17.20 do 21 sat te se odvijao obilazno.