Home Vijesti Pomozite napuštenim psima: Sklonište u potrazi za dekama, ručnicima, navlakama..

Pomozite napuštenim psima: Sklonište u potrazi za dekama, ručnicima, navlakama..

U sklonište je u par mjeseci ušlo mnogo štenaca i trenutno su puni...

PODIJELITE

U posljednjih nekoliko mjeseci u Sklonište za životinje Velika Gorica ušlo je mnogo štenaca. Riječ je o napuštenim životinjama koje nesavjesni građani ostavljaju na nasipima, u jarcima i raznim drugim mjestima.

Njihove živote spašavaju djelatnice Skloništa za životinje Velike Gorice kojima je sada potrebno malo pomoći. Kako bi psićima, malim i velikima, bilo uredno i čisto, potrebno je često čistiti njihove boxeve. U njima leže na dekama i ručnicima kojih sada nedostaje.

“Trošimo jako puno tkanina da bi im boksevi bili uredni i čisti. Pa vas molimo ako imate starih ručnika, plahti, navlaka za poplune da nam donirate za ove najmanje bebače koji ni krivi ni dužni završavaju po svuda i onda nakraju završe u boksu Skloništa!”, apeliraju iz Skloništa.

Doći im možete svakim danom od 11 do 17 sati i donirati materijale. Ako imate pitanja, dobiti ih možete na 095/4000 567.

Također ističu da je Sklonište sada puno i dok se ne oslobodi mjesto, ne mogu primati pse. Stoga apeliraju na udomljavanje. Pse koje traže dom možete vidjeti ovdje.