Home Izdvojeno Počinje trodnevno obilježavanje Dana Gradića

Počinje trodnevno obilježavanje Dana Gradića

PODIJELITE

Gradići u petak 13. lipnja slave svoj Dan i zaštitnika mjesta Svetog Antuna. Obilježavanje Dana Gradića, međutim, počinje već sutra 11. lipnja, kada će učenici područne škole Nikole Hribara i djeca iz područnog vrtića Lojtrica posjetiti svoje vatrogasce. DVD Gradići su od 17 sati otvoreni i za građane koji mogu razgledati prostorije i vatrogasnu opremu.

ZDRAVSTVENA AKCIJA

U četvrtak 12. lipnja, od 14 do 16 sati, žene starije od 40 godina mogu doći na mamografski pregled u specijalno vozilo ispred Društvenog doma. Također, u organizaciji Udruge umirovljenika Gradići možete besplatno izmjeriti krvni tlak, šećer u krvi i gustoću kostiju. U 18,30 sati u Društvenom domu počinje besplatna kazališna predstava za djecu koju će izvesti dramska sekcija KUD-a Pleso.

gradici1

 

 

 

 

 

 

Na dan mjesta, u petak 13. lipnja, Gradićani će odati počast poginulim braniteljima iz Domovinskog rata. U 17,30 sati ispred spomen obilježja položit će cvijeće i zapaliti svijeće za svoje poginule sumještane. Pola sata kasnije u crkvi Svetog Antuna Padovanskog služit će se i sveta misa.

OBILAZAK KAPITALNIH PROJEKATA

U 19 sati kreće obilazak realiziranih kapitalnih projekata u Gradićima 2013/2014 – prostorija NK Gradića, etno kuće, pješačkih staza, dječjeg igrališta i rekonstruiranih ulica. U 20 sati počinje svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora Gradići nakon čega je za sve mještane i uzvanike predviđen domjenak.

[print_gllr id=14421]