Home Izdvojeno Plesačice Umjetničke škole Franje Lučića oduševile nastupom u Zračnoj luci

Plesačice Umjetničke škole Franje Lučića oduševile nastupom u Zračnoj luci

Prošle godine su izvele flashmob, a ove godine su oduševile djecu zaposlenika

PODIJELITE
Foto: Zračna luka Zagreb Facebook / Josip Škof

Zračna luka Franjo Tuđman prošle je subote bila mnogo više od putničkog terminala. Bila je i pozornica za učenice Plesnog odjela Umjetničke škole Franje Lučića koje su tada izvele pravo malo božićno čudo.

Za djecu zaposlenika Zračne luke su pripremile prigodan program – predstavu “Dosada”. Riječ je o kreativno istraživačkoj plesnoj predstavi koja je proizašla iz pitanja poput “Što ako mobiteli prestanu raditi?”, “Mediji, tehnologija?”., govore nam iz Plesnog odjela škole.

“Često čujemo među djecom i tinejdžerima “Meni je dosadno!” onda kada im nije dostupna tehnologija te smo se prisjetili pravih vrijednosti i ispunjenih srca uživali u dječjim osmjesima. Ovo nije prva suradnja Zračne luke Franjo Tuđman i Umjetničke škole. Prošle godine iznenadili su putnike Flashmobom ali ovo je prva koja je uključivala zaposlenike Zračne luke i njihovu djecu.”, govore nam iz škole. Za koreografiju je zaslužna Korana Stojisavljević.

Foto: Zračna luka Zagreb Facebook / Josip Škof

Malo je reći da su plesačice oduševile publiku. Na kraju predstave uslijedio je gromoglasni pljesak. No, to nije sve što spremaju! Otkrivaju nam kako plesni odjel, nastavnica Korana Stojsavljević i učenici 2. razreda srednje škole pripremaju još jedno iznenađenje… “Ako budete jako, jako, dobri možda ih i ugledate..” 

Jedva čekamo saznati!