Home Izdvojeno Održavanje tradicije stare preko 30 godina – Ivanjski turnir Buševec

Održavanje tradicije stare preko 30 godina – Ivanjski turnir Buševec

PODIJELITE

Današnji dan u Buševcu u sklopu Ivanja pun je događaja. Na polivalentnom igralištu kod Područne škole Buševec natjecala  su se djeca na 6. Memorijalu Josipa Robića–Habe. Uz to se održao nogometni Ivanjski turnir Buševec 2016. Na turniru su sudjelovali članovi Buševskih udruga: NK polet Buševec, OSS Buševec, DVD Buševec i Udruga Moj Buševec.
– Ovo je tradicionalni turnir udruga koje djeluju u Buševcu. Ta tradicija postoji još od 1980ih godina. Igra se po sistemu svaki protiv svakog. Udruga Moj Buševec sutra organizira i malonogometni turnir. Neki su se već prijavili no prijave će biti i sutra od 9 sati. Cilj ovih događaja je da održimo tradiciju, natječemo se ali i družimo. – rekao nam je Danijel Rožić, predsjednik udruge Moj Buševec.

Buševec turnir, nogomet, Ivanje KVG (1)

U 15 sati trebalo je početi Gradsko natjecanje vatrogasaca VZVG, no, kako saznajemo od organizatora, otkazano je radi manjka ekipa koje bi se natjecale. Gradsko natjecanje vatrogasaca VZVG održat će se u rujnu nakon ljetnih mjeseci. Večeras u 20 sati održat će se 19. Kup Turopolja i tradicionalna Pivijada uz pržene ribice.

Ostatak sutrašnjeg programa pogledajte ovdje.

Buševec turnir, nogomet, Ivanje KVG (2) Buševec turnir, nogomet, Ivanje KVG (6)