Home Izdvojeno Odbojkaši Gorice slavili 3:1 u setovima protiv OK Centuriona

Odbojkaši Gorice slavili 3:1 u setovima protiv OK Centuriona

PODIJELITE

akcija_skolarac3

U četvrtom kolu 1. A Hrvatske odbojkaške lige, odbojkaši Gorice u skupini dva pobijedili su OK Centurion iz Pule 3:1 u setovima. S tri su nova boda zasjeli na drugo mjesto tablice odmah iza MOK Šibenika, koji u četiri kola nema niti jedan poraz. Prije utakmice u Puli trener Goričana Jurica Antić istaknuo kako će to biti teško gostovanje, a prema njegovim riječima nakon utakmice i svemu viđenom na njoj, upravo je tako i bilo.

odbojka1

aa– S pravom smo rekli da će gostovanje u Puli biti teško, ali i da možemo uzeti bodove ako budemo dobro igrali. Ova pobjeda nam je vrlo bitna jer smo nakon dvije relativno lakše utakmice, dobro odigrali i jednu čvrstu, od početka do kraja neizvjesnu utakmicu – kazao je Antić nakon susreta s Centurionom. Nedjeljnu utakmicu su puno bolje otvorili domaćini iz Pule, a bilo je neizvjesno sve do rezultata 25:25. Tada Goričani preuzimaju inicijativu i dobivaju set 27:29. Drugi su ipak dobili bez većih poteškoća 21:25, a u trećem se velikogorički odbojkaši opuštaju i gube ga 25:14.

odbojka2

– Nakon dobivenog drugog seta došlo je do malog opuštanja i pada koncentracije na prijemu servisa, ali dovoljno da nas ekipa Centuriona kazni i lagano osvoji set. U četvrtom setu je opet sve bilo po starom i uz maksimalno zalaganje, nije bilo većih problema te smo taj set dobili 25:19. Ekipa Centuriona se sastoji od iskusnijih igrača, ali mislim da su naši dečki tehnički kvalitetniji upravo to nam daje više taktičkih mogućnosti – istaknuo je trener Antić te dodao kako se kroz cijeli ovaj tjedan pripremaju za utakmicu s Croatiom koja se igra ove subote u 19 sati u velikogoričkoj Gradskoj sportskoj dvorani.

– Sada moramo ohladiti glavu od ove utakmice i pripremiti se za Croatiu. Čini mi se da oni dosta osciliraju, tako da se moramo opet potruditi i pružiti dobru igru da bi pobijedili – rekao je Antić.
Fotografije su preuzete sa službenog Facebook profila OK Centuriona.