Home Izdvojeno Odbacite loše i u 2018. godinu ponesite samo dobro

Odbacite loše i u 2018. godinu ponesite samo dobro

Teme predavanja su osvještavanje negativnih mentalnih obrazaca i uvjerenja koji nam ne koriste te odbacivanje istih, osvještavanje pozitivnih aspekata i dijelova sebe te otkrivanje i aktiviranje naših unutarnjih resursa.

PODIJELITE

U četvrtak, 14. prosinca s početkom u 19 sati i 19 minuta u prostorijama Udruge Prijateljica u Horvatovoj 3 održava se besplatna radionica “Odbacimo loše, ponesimo dobro u 2018.”.

– To je jedna iz niza besplatnih radionica, predavanja ili meditacija, koje svaki mjesec organiziramo za Velikogoričanke i Velikogoričane i sve druge zainteresirane. Radionica je namijenjena odraslima, ali je razumljiva i starijoj djeci. Ulaz pogodan i za osobe s invaliditetom – poručuju iz Udruge Prijateljica.

Teme predavanja su osvještavanje negativnih mentalnih obrazaca i uvjerenja koji nam ne koriste, odbacivanje istih, osvještavanje pozitivnih aspekata i dijelova sebe te otkrivanje i aktiviranje naših unutarnjih resursa.

Radionicu vodi autorica Dragana Svalina Stepanić, NLP/NLPt profesionalna savjetnica, EMDR terapeut i hipnoterapeut.

Prijave za sudjelovanje na radionici možete poslati preko Facebook stranice Udruge, e-maila udrugaprijateljica@gmail.com te pozivom na broj telefona 091 7945 935.