Home Izdvojeno Sve je spremno za 26. HVIDRA-in turnir, počele su prijave

Sve je spremno za 26. HVIDRA-in turnir, počele su prijave

Prijave za najpoznatiji malonogometni turnir u Velikoj Gorici trajat će do 2. siječnja, kad će se održati i ždrijeb, a turnir će trajati od 3. do 14. siječnja

PODIJELITE

Iako je dugo bilo upitno hoće li se uopće održati 26. izdanje malonogometnog turnira u organizaciji velikogoričke HVIDRA-e, ipak stižu dobre vijesti za sve ljubitelje malog nogometa u našem gradu. Sve nedoumice su razriješene, a prijave za turnir su otvorene. Trajat će sve do 2. siječnja, što znači da završavaju na dan ždrijeba, odnosno dan prije početka turnira.

Turnir koji u svijetu velikogoričkog malog nogometa ima značenje, primjerice, kultne Kutije šibica u Zagrebu, već je tradicionalno prvo sportsko natjecanje koji se svake godine održava u našem gradu. Sustav natjecanja neće se mijenjati, a to znači da će u seniorskoj konkurenciji momčadi koje dožive poraz u prvom kolu ići u repesaž, dok će se veteranski turnir, u kojem mogu sudjelovati svi stariji od 35 godina, igrati po skupinama.

Osim seniorskog i veteranskog dijela turnira, i ove će se godine igrati turnir za limače, u kojem pravo nastupa imaju dječaci rođeni 2007. godine i kasnije. Za njih kotizacije iznose 300 kuna, dok prijava za nastup u seniorskom i veteranskom turniru stoji 700 kuna.

HVIDRA-in turnir, dakle, počinje 3. siječnja u 17 sati, a završnica turnira na rasporedu je 14. siječnja. Pokrovitelji “goričke Kutije” su Ministarstvo branitelja, Grad Velika Gorica, Zagrebačka županija, Zajednica sportskih udruga Velike Gorice te velikogorička turistička zajednica.

Za sve detaljnije informacije zainteresirani mogu nazvati 098/9090-523 ili 099/4260-505.