Home Gospodarstvo Obrtnicima 17 posto jeftinija struja, a mogu koristiti i ostale pogodnosti

Obrtnicima 17 posto jeftinija struja, a mogu koristiti i ostale pogodnosti

PODIJELITE

Svi županijski obrtnici koji do 30. lipnja sklope Ugovor s HEP Opskrbom, imat će nižu cijenu električne energije. Struja će im u prosjeku biti jeftinija za 17,4 posto.

obrtnici1

Riječ je o projektu ‘zajedničke nabave ARTIFEX’, kojeg je s HEP Opskrbom potpisao predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić. Također, obrtnicima su na raspolaganju i popusti na ostale proizvode i usluge s kojima je komora potpisala ili će tek potpisati sporazum o suradnji.

Za sada su popusti dogovoreni s VIP-NET-om, Generali osiguranjem, Bauhausom-Zagreb, Tokićem d.o.o., Munja tvornicom akumulatora, Gavropromom d.o.o., Makro Mikro grupom, P.S.C.-om Zagreb, HGSPOT-om informatika, Magnetic d.o.o., M.B.Auto-om d.o.o., Auto Grifon-om d.o.o., SE-Mark-om d.o.o. te Samoborkom d.d.

obrtnici

Autotim

– Projekt zajedničke nabave „ARTIFEX“ ujedno je i početak u nizu novih usluga koje će Obrtnička komora Zagreb ponuditi svom članstvu. Cilj je da što više radimo na projektima koji će biti od koristi za cjelokupno članstvo Komore – rekao je predsjednik OKZ-a Mirza Šabić.

Zadaća projekta je olakšati poslovanje obrtnicima smanjivanjem ulaznih troškova kod nabave energenata, opreme, osnovnih sredstava, repromaterijala i drugih neophodnih nabavnih stavki, u cilju postizanja što veće konkurentnosti na tržištu.

Obrtnici popuste mogu početi koristiti nakon što popune pristupnicu za projekt koja se nalazi OVDJE. Članstvo u projektu je potpuno besplatno.

– Nakon što se učlane u projekt, svaki od obrtnika primit će elektronskim putem „obrtničku karticu“ Obrtničke komore Zagreb, koju će moći koristiti prilikom kupnje proizvoda i usluga kod dobavljača s kojima zaključujemo ugovore o suradnji – napomenuo je Šabić.