Home Crna Kronika Obitelj iz Mraclina pokopala majku, a onda ih zvali iz bolnice da...

Obitelj iz Mraclina pokopala majku, a onda ih zvali iz bolnice da dođu po tijelo

U cijelom slučaju nekoliko je nelogičnosti

PODIJELITE
Foto: Screenshot / Dnevnik.hr

Portal Dnevnik.hr prenio je bizarnu vijest koja se dogodila obitelji Šipušić iz Mraclina. Naime, njihova 76-godišnja majka i baka ostavljena je u zagrebačkoj psihijatrijskoj bolnici. Obitelji je javljeno da je 76-godišnja gospođa umrla. Oni su je pokopali, a onda su nakon sprovoda dobili poziv da dođu po tijelo svoje majke.

“Moja je majka otišla 5. 10. u bolnicu. U petak su me nazvali i rekli da je koronavirus ušao na odjel. U subotu je liječnik koji je zamijenio doktoricu u samoizolaciji rekao da će majku morati testirati na virus i kasnije su nam javili da je pozitivna. U ponedjeljak u pet sati ujutro su nam potvrdili da je umrla”, ispričao je za Novu TV Tomislav Šipušić, sin pokojne žene.

U cijelom slučaju nekoliko je nelogičnosti poput različitih datuma i vremena smrti na dva različita papira, kao i nejasno objašnjenje od koje je bolesti gospođa preminula. Kako je za Novu TV rekla Tatjana Ivanac, kći preminule, u bolnici nisu imali razuman odgovor i rekli su da će sve izvidjeti.

Poziv o preuzimanju tijela primio je sin Tomislav. Traženo je da dođe po tijelo pokojnice koju je već sahranio u srijedu. Zbog toga što u bolnici nisu dobro provjerili informacije, obitelj je na kraju bila primorana identificirati tijelo u mrtvačnici, a od institucija su i tražili da organiziraju i izvrše iskop kako bi se uvjerili da je u tom grobu njihova majka.

Na upit novinara Nove TV bolnica je odgovorila kako su upoznati s navedenim slučajem te da je razlog tome što je djelatnik slučajno nazvao pogrešan telefonski broj. Navode kako se ne radi o zamjeni identiteta.

Izvor: Dnevnik.hr
Foto: Screenshot