Home Izdvojeno Obišao je Norvešku na električnom biciklu i o tom putovanju pričat će...

Obišao je Norvešku na električnom biciklu i o tom putovanju pričat će večeras u POUVG

Mjesec dana istraživanja od Lindesnesa do Nordkappa, najjužnije i najsjevernije točke Norveške, zabilježeno je u kratkom dokumentarnom filmu ''The Northest Electric Ride''.

PODIJELITE
foto: Hrvoje Jurić/Facebook

Večeras u 19 sati u Gradskoj vijećnici poslušajte multimedijalno putopisno predavanje Hrvoja Jurića o njegovom putovanju kroz Norvešku.

Na električnom biciklu Greyp G12H prešao je preko 3000 kilometara norveškog teritorija po gotovo svim vremenskim uvjetima, kroz fjordove i preko nekih od najviših planinskih prijevoja, otocima koji su spojeni tunelima s kružnim tokovima ispod zemlje, kroz prekrasno Lofoten otočje i još mnogo toga.

Mjesec dana istraživanja od Lindesnesa do Nordkappa, najjužnije i najsjevernije točke Norveške, zabilježeno je u kratkom dokumentarnom filmu ”The Northest Electric Ride” čiji je autor Siniša Glogoški, snimatelj koji iza sebe ima nekoliko respektabilnih dokumentarnih projekata (Gvajana, Sirija, Sibir…). Uz prekrasne fotografije i videosnimke upoznat ćete ovu prelijepu skandinavsku zemlju, ali i poslušati priče ”s puta”.