Home Najave Novo predavanje VEGORE o upravljanju osobnim promjenama

Novo predavanje VEGORE o upravljanju osobnim promjenama

Predavanje će se znakovito održati na Dan žena, za sve poduzetnice, samozaposlene, nezaposlene i prezaposlene, koje osjećaju da mogu više i da imaju sve što im je potrebno da ostvare svoju idealnu budućnost ali ne znaju otkuda krenuti

PODIJELITE

Nakon godine dana COVID-19 načina života pred nama je novo proljeće, nove nade i neminovno izmijenjeni pristupi životu.

Prilika je ovo za svakoga koji u sebi prepoznaje ideju, želju i energiju za osobnim i profesionalnim razvojem da pokrene proces promjene.

– Kako idemo ususret obilježavanju Dana žena, poticanje na promjenu posebno usmjeravamo upravo prema ženama u poslovnom svijetu. Za sve one žene, poduzetnice, samozaposlene, nezaposlene i prezaposlene, koje osjećaju da mogu više i da imaju sve što im je potrebno da ostvare svoju idealnu budućnost ali ne znaju od kuda krenuti, organiziramo predavanje “Upravljanjem osobnim promjenama” – kazali su iz VeGoRe.

Predavačica je Ivana Conjar, komunikolog i poslovni psiholog s dugogodišnjim iskustvom u vođenju MBA programa i edukacijskih programa za managere i startup timove.

Predavanje će se održati na sam Dan žena, u ponedjeljak 8. ožujka 2021. s početkom u 12 sati u dvorani vijećnice Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Na radionicu se možete prijaviti na linku OVDJE.