Home Najave NOVA RADIONICA O obnovljivim izvorima energije u Buševcu

NOVA RADIONICA O obnovljivim izvorima energije u Buševcu

Prikazat će se i primjeri korištenja obnovljivih izvora energije poput dizalica topline, sustava pripreme potrošne vode i drugih

PODIJELITE

Ove subote, 22. svibnja će se u Domu kulture Buševec održati radionica “Obnovljivi izvori energije u mojoj zajednici”. Radionica će početi u 16 sati, a prilikom provođenja će se poštivati sve preporuke i mjere.

Na radionici će posjetitelji moći čuti i pitati sve što ih zanima o obnovljivim izvorima energije, što su to i koje prednosti donosi šira uporaba obnovljivih izvora energije. Riječi će biti i o tome kako zamijeniti stare neučinkovite sustave grijanja novim učinkovitijim i ekološki prihvatljivijima.

Prikazat će se primjeri korištenja obnovljivih izvora energije poput dizalica topline, sustava pripreme potrošne vode, sustava proizvodnje električne energije te sustava grijanja. Govorit će se i o tome kako se prijaviti na natječaje i ostvariti novčane poticaje vezane uz energetsku obnovu obiteljskih kuća i korištenja obnovljivih izvora energije.

Svi sudionici se obavezno moraju prijaviti kod koordinatora projekta Buš Eko?! Ireni Rožić na email irena.rozic@oss-busevec.hr ili irena.rozic@oss-busevec.hr. Prijava je moguća na mobitel 098/971 22 73.