Home Najave Neka učenje vašim đacima ne bude mučenje uz radionice POU VG

Neka učenje vašim đacima ne bude mučenje uz radionice POU VG

Radionice su namijenjene učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole, kroz koje će pronači vlastiti put do uspješnog svladavanja lekcija i zadataka u školi

PODIJELITE

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira radionice učenja, cjelovitog vježbanja i ponavljanja nastavnog sadržaja pod nazivom „Nauči učiti“. Radionice su namijenjene učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole koji žele usvojiti ili poboljšati svoje vještine učenja.

Voditeljica radionica je učiteljica Davorka Ilečić, koja je savjete za kreativno učenje pisala na portalu Logoped.hr. Uz njeno stručno vodstvo kroz radionice učinkovitog učenja školarci će pronaći vlastiti put za uspješno svladavanje školskih lekcija i zadataka. Naučit će tehnike učenja i pamćenja, motivacije i pametne organizacije vremena, naučit će razmišljati i tražiti rješenja, razvijati radne navike te kako biti samostalan i odgovoran u učenju.

Svako dijete može biti uspješno u školi i kvalitetno usvojiti znanja i vještine, ako mu se omogući svladavanje školskog gradiva na njemu prihvatljiv način. Poznavanje vlastitog stila učenja ključ je uspjeha, ne samo u školi već i u životu. Iako većina smatra da je učenje težak i mukotrpan posao, učenje je zapravo najzabavnija igra u životu.

Radionice nude pomoć pri učenju čitanja, pisanja, shvaćanja brojki, računskih operacija, relacija i odnosa i sl., tj. pomažu djeci svladati gradivo iz matematike, hrvatskog jezika i prirode i društva.

Ove radionice omogućit će Vašem djetetu da već u samom početku svog obrazovnog puta stekne dobre temelje za daljnje školovanje.

Stoga požurite u POUVG i upišite ga na radionice učenja, cjelovitog vježbanja i ponavljanja nastavnog sadržaja, a sve informacije o terminima održavanja, upisu i cijeni radionice možete pronaći OVDJE.