Home Izdvojeno Na malonogometnom turniru zaigrat će 18 turopoljskih momčadi

Na malonogometnom turniru zaigrat će 18 turopoljskih momčadi

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice obilježava 20 godina rada. Povodom godišnjice Zajednice, ali i Dana Grada Velike Gorice organizira se malonogometni turnir seniora. “Malonogometni turnir Sveta Lucija 2016” održat će se u subotu, 3. prosinca s početkom u 9 sati.

Za turnir se prijavilo 18 momčadi koji u ekipi moraju imati pet igrača i vratara kako bi mogli sudjelovati. Turnir će se održati na parketu Gradske športske dvorane.

Momčadi će prvo proći skupine, a organizirano je šest skupina. U skupini A nastupat će HNK Gorica, MNK – reprezentacija te NK Kupa. U skupini B suprostavit će se NK Udarnik, NK Mraclin te NK Mladost. U skupini C igrat će NK Polet, NK Lukavec i NK Turopolje, dok u skupini D NK Gradići, NK Turopoljac te NK Meštrica. U skupini E snage će odmjeriti HNK Gorica VM, NK Dinamo Hidrel te NK Vatrogasac. U zadnjoj skupini, skupini F koliko su trenirali pokazat će NK Lomnica, NK Ban Jelačić te NK Buna.

Utakmice prvog dijela traju po 20 minuta, dok se u drugom dijelu, utakmice igraju na ispadanje, a traju dva puta po 15 minuta.

Finale turnira je zakazano u 20 sati i 30 minuta, a prije finala odigrat će se revijalna humanitarna utakmica.