Home Izdvojeno MK Velika Gorica na Otvorenom prvenstvu Slovačke

MK Velika Gorica na Otvorenom prvenstvu Slovačke

PODIJELITE
foto: Maraton klub Velika Gorica

U subotu i nedjelju, 26. i 27. svibnja, Berislav Devčić iz Maraton kluba Velika Gorica sudjelovao je na dvjema utrkama u Slovačkoj. Na Otvorenom prvenstvu Slovačke u mjestu Borsky Mikulaš u subotu su održane dvije utrke u brzom hodanju na 20 km za seniore i seniorke, te 10 km za juniore i juniorke, kao i popratne trke mlađih uzrasta i veterana. Devčić je nastupio u glavnoj utrci na 20 km i uspješno je završio uz samo jednu opomenu za koljeno.

U nedjelju u mjestu Hlohovec održan je tradicionalni hodački miting s puno trka svih uzrasta. Devčić je nastupio u veteranskoj utrci na 3 km.

foto: Maraton klub Velika Gorica

– Organizacija je bila odlična, suđenje ozbiljno ali korektno, vrijeme sunčano i vruće. Općenito, dojmovi iz Slovačke su prekrasni. Ljudi su ljubazni, trke odlično organizirane, publika koja voli hodanje i bodri sve natjecatelje. Sljedeće godine je 50. izdanje utrke u mjestu Borsky Mikulaš te nema sumnje da će organizatori učiniti sve da, i ovako odličnu organizaciju, podignu na još veći nivo – kažu u Maraton klubu Velika Gorica.