Home Izdvojeno Dođite na humanitarni koncert i pomozite Edi

Dođite na humanitarni koncert i pomozite Edi

Edo Katulić ima 15 godina i boluje od neuromuskularne bolesti. Za svakodnevni život potrebna su mu specijalna invalidska kolica.

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Folklorni ansambl Ogranka Seljačke sloge Buševec organizira humanitarni cjelovečernji koncert u nedjelju 3. lipnja u 19 sati u Domu kulture Buševec. Sav prihod s koncerta kojeg prikupe od dobrovoljnih priloga, darovat će Edi Katuliću.

Edo je 15-godišnji sin Siniše Katulića tamburaša OSS-a Buševec. Edo boluje od neuromuskularne bolesti i za svakodnevni život su mu neophodna specijalna invalidska kolica koja su jako skupa.

– Dođite podržati ovaj hvalevrijedan projekt i uživati u folklornom programu na kojem ćete moći pogledati koreografije; Bilogore, Posavine, Glamoča, Zagorja, Sonte, Turopolja, Korčulanske bale (praizvedba), Posedarje (praizvedba), „Homo u balo“ (Dubrovačko kolo-poskočica) i Draganića, uz dva tamburaška intermezza iz Moslavine i Podravine. Folkloraši su ovaj program pripremili sa srcem i poklanjaju ga od srca, a vi svojim dolaskom pokažite da i vi imate veliko srce – pozvali su iz OSS-a Buševec.