Home Kultura Mislite da su vaša djeca rođeni glumci? Upišite ih na Dramski studio

Mislite da su vaša djeca rođeni glumci? Upišite ih na Dramski studio

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira Dramski studio za predškolski uzrast i osnovnoškolce

PODIJELITE

Ako su vaši klinci rođeni glumci, uživaju u predstavama i zanima ih što se događa iza kulisa, ovo je prava aktivnost za njih.

Naime, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira Dramski studio za predškolski uzrast i osnovnoškolce. Upisi će se održati u ponedjeljak 21. rujna u Dvorani Galženica. Upisi će trajati od 18 do 20 sati.

Kroz tečaj će polaznici usvojiti teorijsko znanje iz kazališne djelatnosti, učiti osnove glume, pisanje dramskog djela, pripremu i izvođenje predstave, ali i nastup pred publikom. Tečaj će početi u listopadu i odvijat će se po rasporedu koji će se utvrditi prilikom upisa.

“Ovaj tečaj doprinosi razvoju koncentracije, odgovornosti, (samo)kritičnosti te maštovitosti i kreativnosti, a posebno se radi na pravilnom izražavanju i bogaćenju rječnika te na stjecanju sigurnosti i samopouzdanja. Radom kroz igru djeca će se okušati u svojim prvim javnim nastupima.”, govore iz Pučkog otvorenog učilišta.

Dramski studio se pohađa gotovo cijelu školsku godinu te se na kraju pokazuju rezultati rada kroz predstavu. “Najbolja predstava izvodi se pred lokalnom publikom u okviru manifestacije Goričke večeri te na pozornici nekog od hrvatskih kazališta.”, navode organizatori.

Voditeljice tečaja su Gabrijela Špehar i Marijana Vlahović. Ukupno trajanje tečaja je 60 školskih sati, a cijena je 1.200 kuna koja je plativa u osam rata. Ako na tečaj dođe i drugi član obitelji, dobivate popust od 10 posto.

Za više informacija možete se obratiti na kontakte 01/6259-800 i 091/9430-653.