Home Rekreacija Maraton klub Velika Gorica treći u poretku KontinenTrail lige

Maraton klub Velika Gorica treći u poretku KontinenTrail lige

Na trailu je sudjelovalo sedam trkača, a evo njihovih rezultata

PODIJELITE

Velikogorički maratonci su u subotu, 29. travnja, sudjelovali na drugom kolu KontinenTrail lige koja se sastoji od ukupno sedam utrka u sjevernom i središnjem dijelu zemlje. Nakon ekipnog četvrtog mjesta na prvom kolu (Krabat Trail na Žumberku) isti je rezultat ostvaren i u Zagorju, ali s bodovima sakupljenim u dva kola ekipa Maraton kluba Velika Gorica sada drži treće mjesto u ukupnom poretku među dvanaest timova.

Na trailu je sudjelovalo sedam trkača. Dugu stazu od 25 kilometara dužine i 1100 metara elevacije sudjelovali su Danijel Trgovac i Jasna Mikulić. Trgovac je završio 14. među 43, a Mikulić 5. mjesto među 16 trkačica. Nakon dva kola lige, Jasna je druga u ženskoj konkurenciji duge staze, a Danijel je peti među muškarcima.

Na kratkoj stazi od 14 kilometara i 720 metara elevacije sudjelovali su Matej Janjić koji je zauzeo osmo mjesto među 125 finišera i treće u kategoriji M30, Vedrana Janjić koja je bila šesta od 101 žene te u kategoriji Ž40 osvojila srebrnu medalju. Renata Horvatek osvojila je drugo mjesto u kategoriji Ž50 i ukupno 17. mjesto, Nedeljko Babić stigao je na osmo mjesto u M50 i 71. među muškim trkačima, a Kristina Terzić završila je kao osma u Ž40 i 22. u ženskoj konkurenciji.

Kompletne rezutate utrke Z brega na breg možete naći na Stotinki. Sljedeća utrka KontinenTrail lige je Samobor Trail, na rasporedu je 17. lipnja.

Izvor i foto: Maraton klub Velika Gorica