Home Sport Luka Tomas novi je igrač KK Gorica

Luka Tomas novi je igrač KK Gorica

Regularni dio sezone proveo je u zadarskoj Puntamici gdje je ove sezone bilježio 10 poena i 3 skoka po susretu, a priliku da pokaže što zna imat će 18. ožujka na otvorenju Lige za prvaka u 1. kolu protiv Cibone

PODIJELITE
Foto: KK Gorica/web

Luka Tomas novi je igrač KK Gorica. Ovaj 197cm visoki polivalentni igrač koji pokriva pozicije beka i niskog krila finalizirao je ugovor s velikogoričkim premijerligašem. Regularni dio sezone proveo je u zadarskoj Puntamici gdje je ove sezone bilježio 10 poena i 3 skoka po susretu.

Najmlađi je član poznate košarkaške obitelji Tomas, a karijeru je započeo u križevačkom Radniku. Potom je jedno vrijeme igrao za juniore Cedevite da bi zatim potpisao za Zadar. Jedno vrijeme proveo je na posudbi u Zagrebu, a najveći dio seniorskog staža proveo je u Zaboku. Početkom sezone pristupio je Sonik Puntamici i sa samo 22 godine prošao je zapravo puno toga.

Stoga nema sumnje da će biti veliko pojačenje za Bikove u predstojećoj Ligi za prvaka.

Luka Tomas najavio je visoke ambicije kluba u Ligi za prvaka: »Moja želja je da igramo što lijepše i brže kako bi takva igra privukla publiku u dvoranu, te da pokušamo izboriti što više pobjeda. Atmosfera u ekipi je odlična, sjajno su me prihvatili,,dobro radimo i treniramo te smatram da zajedničkom igrom možemo daleko dogurati.»

Priliku da pokaže što zna Luka će imati već 18. ožujka na otvorenju Lige za prvaka u 1. kolu protiv Cibone.