Home Crna Kronika Lopovi krali parfeme, PlayStation i alat

Lopovi krali parfeme, PlayStation i alat

PODIJELITE

U subotu 12. svibnja iz trgovine tehničkom opremom u Kurilovečkoj ulici u velikoj Gorici, nepoznati počinitelj ukrao je PlayStation 4. U trenutku krađe iskoristio je trenutak pažnje djelatnika trgovine, uzeo kutiju, stavio ju u veliku vrećicu te izašao iz trgovine bez da je platio. Šteta je 2 600 kuna.

Utvrđena je šteta nastala u Kobiliću prilikom provale u obiteljsku kuću u izgradnji 37-godišnjeg vlasnika. Kao što smo već pisali, nepoznati počinitelj ukrao je alat, a doznali smo i što je sve ukrao te kako je provalio. Prvo je ušao u ograđeno dvorište i pokušao provaliti kroz balkonska vrata, no kako mu to nije pošlo za rukom, odlučio je razbiti staklo i kroz otvor zavući ruku te s unutrašnje strane otvoriti balkonska vrata. Ukrao je tri produžna kabla, dvije brusilice, jednu bušilicu i radio aparat te se udaljio u nepoznatom smjeru. Ovim kaznenim djelom počinio je štetu od oko 7 000 kuna.

U svojoj namjeri nije uspio 25-godišnjak s područja Požege. On je došao 15. svibnja  u dm prodavaonicu na Trgu kralja Tomislava kako bi ukrao nekoliko parfema. Uzeo je tri parfema Paco Rabanne i Givenchy, no primijetile su ga djelatnice trgovine koje su ga pri njegovom izlasku zadržale sve do dolaska policije. Protiv mladića koji je već više puta evidentiran za kaznena djela, slijedi kaznena prijava.

Policija je izvijestila kako su jučer poslijepodne na području PP Velika Gorica imali dvije zaplijene droge. Manje količine marihuane oduzete su 23-godišnjaku s područja Zagreba i 22-godišnjaku s područja Velike Gorice.