Home Izdvojeno Dočekana milijunta putnica Zračne luke Franjo Tuđman

Dočekana milijunta putnica Zračne luke Franjo Tuđman

PODIJELITE

Ranije nego ikad u povijesti zagrebačke zračne luke, Zračna luka Franjo Tuđman jučer je zabilježila ovogodišnju milijuntu putnicu. Višnja Mrazovac putovala je na izravnom letu
aviokompanije Emirates iz Zagreba za Dubai sa suprugom u posjetu sinu.

– Ovo zaista nisam očekivala, jako sam ugodno iznenađena. Baš sam čitala kako se očekuje milijunti putnik u Zračnoj luci Franjo Tuđman, ali nisam mogla ni zamisliti da ću to biti ja. Često putujemo Emiratesom, jedva čekamo iskoristiti ove aviokarte. Kupovinu u Aelia Dutyfree shopu ćemo sa zadovoljstvom obaviti odmah – izjavila je ovogodišnja milijunta putnica Višnja Mrazovac.

foto: Josip Škof

Međunarodna zračna luka Franjo Tuđman i Aelia Dutyfree darovala je Višnji i njezinom suprugu poklon bon, a aviokompanija Emirates poklonila je dvije povratne zrakoplovne karte za Dubai. Poklone su uručili Huseyin Bahadir Bedir, član Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb i Predrag Popović, direktor prodaje aviokompanije Emirates za Hrvatsku i Sloveniju.

foto: Josip Škof

– Emirates je izuzetno zadovoljan odazivom hrvatskih putnika otkad je u lipnju prošle godine počeo prometovati na izravnoj liniji Zagreb-Dubai. Tijekom tog perioda Hrvati su putovali u Dubai, ali su našu široku mrežu destinacija koristili i za putovanja u Aziju, Australiju i Afriku – izjavio je Martin Gross, područni menadžer Emiratesa za Hrvatsku.