Home Izdvojeno Ljubitelj ste knjiga? Priključite se čitateljskim klubovima goričke knjižnice

Ljubitelj ste knjiga? Priključite se čitateljskim klubovima goričke knjižnice

Za sudjelovanje u novom klubu su potrebne prijave

PODIJELITE

Nakon što ste pročitali dobru knjigu poseban je užitak prokomentirati pročitano s drugima. Stoga ako to volite činiti, Gradska knjižnica Velika Gorica ima idealnu stvar za vas. Pozivaju sve koji vole čitati i razgovarati o pročitanim knjigama da se priključe čitateljskom klubu koji se sastaje jednom mjesečno.

Za sudjelovanje su potrebne prijave: “Broj slobodnih mjesta je ograničen pa molimo sve zainteresirane da se što prije prijave”, navode iz Gradske knjižnice.

Sastanci će se održavati prvog utorka u mjesecu u 18 sati u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37. Prijave su moguće putem e-pošte posudba@knjiznica-vg.hr ili osobno u knjižnici.

Ako ste pak ljubitelj poezije, Gradska knjižnica Galženica nudi mogućnost uključivanja u čitateljski klub Poetica. Susreti se odvijaju svaki drugi četvrtak u Knjižnici Galženici, Trg Stjepana Radića 5, od 18:30 sati. “Uživajte u čitanju promišljenih knjiga poezije koje potiču na razmišljanje, a prijedloge pripremaju stručnjaci. Podijelite svoje radove sa članovima kluba. Na našoj web stranici moći će se objavljivati neobjavljeni radovi. Neka ovo bude vaša godina poezije: prilika da intenzivno čitate i vidite svijet iznova.“, pozivaju iz knjižnice.

Prijave su moguće na mail galzenica@knjiznica-vg.hr ili na OVOM linku.