Home Vijesti POUVG organizira pripreme za državnu maturu s individualnim pristupom

POUVG organizira pripreme za državnu maturu s individualnim pristupom

Čak i sami birate termin koji vam bolje odgovara za predavanja

PODIJELITE

Pučko otvoreno učilište Velika gorica objavilo je da je krenuo početak prijava za pripreme za državnu maturu. Upisi se održavaju od 8. do 19. siječnja 2024. godine svakog radnog dana od 9:00 do 16:00 sati direktno u prostorijama POUVG-a ili putem web stranice.

S prvim polugodištem na izmaku, vrijeme je da se ozbiljno posvetite pripremama za državnu maturu. POUVG nudi rješenje koje će vam omogućiti sustavnu i povoljnu pripremu, uz rad u manjim grupama. Bez obzira na fakultet koji planirate upisati i razinu priprema koja vam je potrebna, kod njih možete odabrati individualne predmete iz naše bogate ponude.

Samo neki od razloga zašto je odabir POUVG odličan – u blizini su vam, nema gužve u putovanjima, pripreme vode iskusni predavači koji znaju na koje se lekcije trebate usredotočiti, a najbolja je stvar što ove pripreme podrazumijevaju i individualni pristup uz kontinuiran rad. Bez obzira na vašu brzinu učenja i koncentraciju, njihove pripreme prilagođene su svakome, omogućujući vam da ovladate gradivom u zadanom roku.

Termin održavanja priprema birate sami – subotom ujutro u trajanju od četiri sata ili dva puta tjedno po dva sata u večernjem terminu.

Za sve dodatne informacije i prijave, kontaktirajte brojeve telefona 01 6259 806, 098 316 419 ili putem e-mail adrese obrazovanje@pouvg.hr.