Home Vijesti KUČE: Zbog radova izmještene lokacije autobusnih stanica

KUČE: Zbog radova izmještene lokacije autobusnih stanica

Informacije o novim lokacijama pronađite u tekstu

PODIJELITE
Foto: Ilustracija
Zbog radova na području mjesta Kuče došlo je do izmještanja dviju autobusnih stanica i izmjene pravca kretanja autobusa koji će se primjenjivati od ponedjeljka 29. ožujka 2021. godine, a što je osobito važno za roditelje čiji đaci pohađaju osnovnu školu u Vukovini.

Evo i izmjena prometovanja školskog autobusa

Autobus će voziti obilaznim pravcem tako da kod crkve produžuje ravno Pucekovićevom ulicom, skreće desno u ulicu Franje Lučića te nastavlja ulicom Franje Lučića prema Odranskom Ribiču. Zbog promjene trase, stanica kod puta za Čičku Poljanu (pokraj trgovine Mlin na počeku ulice Franje Lučića) izmješta se na Pucekovićevu ulicu kod crkve.
Također, stanica u ulici Franje Lučića kod kućnog broja 58, izmješta se kod kućnog broja 64 (odnosno 111) nakon raskrižja.
– Molimo da učenike uputite u promjenu autobusnih stajališta od 29. ožujka 2021. kako bi na pravom mjestu čekali autobus. Isto tako, zbog radova i promjene smjera kretanja, moguće je kašnjenje autobusa na odvoz učenika u 18.10 sati ispred škole zbog čega će učenici morati pričekati dolazak autobusa te kasniji povratak učenika koji u 18.10 kreću prema Kučama i Čičkoj Poljani – navode iz OŠ Vukovina.
Predviđeno trajanje radova je mjesec dana te se putnici mole za razumijevanje.