Home Najave Krenuli su upisi na pripreme za državnu maturu u POUVG

Krenuli su upisi na pripreme za državnu maturu u POUVG

Donosimo iskustva bivših polaznika, sada uspješnih studenata na fakultetima koji su bili njihov prvi izbor

PODIJELITE

Budući brucoši svoje dragocjeno vrijeme mogu iskoristi isključivo za učenje, a ne na putovanje i probijanje kroz gužvu jer se temeljite pripreme održavaju baš u tvome gradu.

Zašto upisati pripreme u POU VG?

Predavači iz POU VG najbolje znaju kako učiti za maturu, na koje lekcije posebno obratiti pozornost, kojem se tipu zadataka najviše posvetiti… Oni buduće studente koji su trenutno u maturantskim ‘mukama’ neće pretrpavati nebitnim informacijama, tjerati da štrebaju napamet cijeli udžbenik ili zbirku zadataka, nego na što jednostavniji način pomažu polaznicima utvrditi gradivo, položiti maturu i naposlijetku upisati željeni fakultet.

– Brzo upijaš gradivo, lako se prisjećaš spomenutog ili teže pamtiš i imaš problem s koncentracijom? Ne brini jer naše pripreme podrazumijevaju kontinuirani rad uz individualizirani pristup. Primjerene svima, pružaju priliku i pojedincima slabijeg predznanja da u zadanom roku ovladaju gradivom –  kazali su iz POU VG.

Maturanti mogu odabrati jedan od individualnih predmeta iz njihove ponude, ovisno o fakultetu koji žele upisati, kao i razinu koja im je potrebna za upis.

 

Iskustva bivših polaznika

Mnogi su sada već uspješni studenti uspješno upisali željene fakultete uz odlične rezultate na državnoj maturi, a ovo su samo neka od iskustva polaznika priprema za istu u sklopu POU VG…

– Izuzetno sam zadovoljna s pripremama za državnu maturu koju je organiziralo POUVG. Male grupe polaznika i puno individualnog rada s polaznicima donijeli su i dobre rezultate na samom ispitu. Pripremala sam se u POUVG-u za HRVATSKI JEZIK – A razina i MATEMATIKU-B razinu i postigla veoma dobre rezultate. Svakako bih preporučila svim budućim maturantima pripreme za maturu u gradskom Učilištu –  kazala je studentica poslovne ekonomije, Nives Cahun.

– Kao maturant velikogoričke Ekonomske škole saznao sam preko internetske stranice POUVG-a za brze pripreme za maturu.  Izuzetno sam zadovoljan  pripremama i radom vaših profesora. Svim budućim velikogoričkim maturantima preporučio bih ove pripreme i siguran sam da nije potrebno ići u Zagreb na neka druga učilišta. Svakako treba iskoristiti pogodnost blizine našeg Grada – kazao je Antonio Duvnjak.

– Na PRIPREMAMA ZA DRŽAVNU MATURU u POUVG-u odlično sam se pripremio za Hrvatski jezik B-razinu. Kao maturant Zrakoplovne škole najviše sam strahovao na ispitu za maturu od hrvatskog jezika, a na kraju je ispalo da je s njim bilo najmanje problema. Prije mature nisam znao kako napisati esej i kako odgovoriti na pitanja iz književnosti. Profesorica iz vašeg Učilišta stvarno mi je pomogla u tome i usmjerila me kako će to izgledati na samome ispitu. Na svu sreću, nakon uspješno napisane mature, uspio sam upasti na fakultet koji sam želio- kazao je Tomo Domić, student zrakoplovrstva na Strojarskom fakultetu.

Korisne informacije o upisima na pripreme

UPISI: od 1. veljače, svaki radni dan 8:00 – 16:00 sati

Za prijave i upite možete poslati mail na obrazovanje@pouvg.hr,  nazvati na brojeve 01 6259 806 ili 098 316 419 ili direktno otići na Odjel za obrazovanje koji se nalazi na drugom katu.

Ako želiš s pripremama početi na vrijeme, kontaktiraj gradsko Pučko otvoreno učilište čim prije. I bez brige… sve će biti u redu. Uz malo truda ostvarit ćeš odlične rezultate!