Home Najave Komarce će se suzbijati i u prvim danima kolovoza

Komarce će se suzbijati i u prvim danima kolovoza

PODIJELITE
Foto: Dario Drvodelić

Iz tvrtke Eko-deratizacija koja je ovlaštena za suzbijanje komaraca na velikogoričkom području, obavijestili su kako će komarce suzbijati, osim 29. srpnja, i od 1. do 4. kolovoza na širem gradskom području, također od 4,30 do 7 sati.

U utorak, 1. kolovoza komarce će zaprašivati u naseljima: Mičevec, Velika Kosnica, Petina, Mala Kosnica, Selnica Ščitarjevska, Črnkovec, Bapča. Zatim Ščitarjevo, Drenje Ščitarjevsko, Obrezina, Sasi i Novaki Ščitarjevski. Suzbijat će se i na području naselja Lekneno, Trnje, Strmec Bukevski, Zablatje Posavsko i Sop Bukevski.

U srijedu, 2. kolovoza, na red će doći naselja: Kobilići i Lazina Čička, potom Ribnica, Novo Čiče i Čička Poljana, te Jagodno, Gornje Podotočje, Donje Podotočje, Staro Čiče, Vukovina i Kuče.

U četvrtak, 3. kolovoza, komarce će suzbijati u naseljima Gornja Lomnica i Lukavec, zatim Donja Lomnica i Petrovina Turopoljska te Šiljakovina, Gudci i Markuševec Turopoljski.

U petak, 4. kolovoza na rasporedu su naselja Dubranec, Bukovčak, Vukomerić, Petravec i Prvonožina, Jerebić, Cerovski Vrh, Cvetković Brdo i Gustelnica te Kozjača i Ključić Brdo.

Također u petak, ali u večernjim satima, od 18,30 do 21 sat, komarce će suzbijati u naseljima Velika Buna, Mala Buna, Okuje, Mraclin, Lazi Turopoljski, Buševec, Ogulinec, Turopolje i Rakitovec.