Home Crna Kronika Kobna nesreća kraj Plesa: Preminuo vozač nakon teških ozljeda

Kobna nesreća kraj Plesa: Preminuo vozač nakon teških ozljeda

PODIJELITE

Teška prometna nesreća koja se jučer u 12,20 sati dogodila na raskrižju Avenije Pape Ivana Pavla II. s Ulicom Jurja Dobrile, bila je kobna za 53-godišnjeg vozača Kia Ceed-a.

Liječnici Vinogradske bolnice izgubili su bitku s teškim ozljedama koje je zadobio, nakon što se u njegov automobil Golfom zabio 20-godišnjak s područja Gospića.

Iz policije ističu kako je mladić u raskrižje ušao na znak crvenog svjetla, nastavio vožnju po Ulici dr. Jurja Dobrile te izlaskom iz desnog zavoja izgubio nadzor nad vozilom, udario u rubnik i u zanošenju prešao u suprotni smjer.

– Tada je naletio na osobni automobil marke Kia Ceed zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak, a kretao se Ulicom dr. Jurja Dobrile u smjeru juga. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 53-godišnjak, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice gdje je preminuo, dok je teško ozlijeđenom 20-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb. Promet navedenom ulicom od 12.20 od 13.30 sati odvijao se  okolnim ulicama – ističu u policiji.