Home Sport Klarin i Škrinjarić iz goričkog Maraton kluba postavili nove osobne rekorde u...

Klarin i Škrinjarić iz goričkog Maraton kluba postavili nove osobne rekorde u Ludbregu

Bila je ovo odlična prilika da se testira forma goričkih maratonaca kako bi se postavila osnovna ljestivca na početku sezone

PODIJELITE

Danas je u Ludbregu održana Centrum Mundi cestovna utrka na deset kilometara gdje je nastupilo dvoje seniora iz Maraton kluba Velika Gorica – Sanja Klarin i Bruno Škrinjarić.

Bila je ovo odlična prilika da se testira forma na deset kilometara kako bi se postavila osnovna ljestivca na početku sezone.
– Naši članovi svakako nisu razočarali. Temperatura vani je bila baš kako treba, brda na ruti je bilo baš koliko treba, a i vjetar je puhao baš koliko treba. Dobro ajde, oko ovog zadnjeg bi se dalo diskutirati – kazali su iz goričkog Maraton kluba.

Postignuća Sanje Klarin i Brune Škrinjarića

Foto izvor: Maraton klub Velika Gorica/web
Sanja Klarin je ovu utrku završila za 47:12, čime je postavila svoj novi osobni rekord koji sada stoji čvrsto ispod 50 minuta, te se plasirala na šesto mjesto u kategoriji seniorki.
Bruno Škrinjarić je utrku završio na drugom mjestu u ukupnom poretku s novim rekordom na 10 km koji sada iznosi 32:40, što je skoro za minutu bolje od njegovog rezultata na kraju prošle atletske sezone. Iako je stvarna ruta utrke bila nešto kraća od 10 kilometara (oko 9,5 km, pa je stoga i službeni rezultat 31:16), Bruno je otrčao i dodatnu dužinu kako bi zaokružio duljinu na 10 km, radi lakše usporedbe s prijašnjim rezultatima.
Na kraju, ovo je bila odlična provjera prije ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u polumaratonu.
– Prvenstvo Hrvatske održava se za dva tjedna u sklopu Osječkog Ferivi polumaratona, gdje će naša seniorska ekipa braniti boje našeg kluba. Čestitke svim našim članovima na odličnim rezultatima – zaključili su.

Ukupni rezultati Centrum Mundi utrke su dostupni ovdje.