Home Vijesti Kingsi snimali novi spot na pisti ZTC-a

Kingsi snimali novi spot na pisti ZTC-a

Velikogorički bend su za lokaciju novog videospota odabrali pistu ZTC-a Velika Gorica

PODIJELITE

Velikogorički bend Kings su za lokaciju novog videospota odabrali pistu ZTC-a Velika Gorica. Prošlog vikenda su mnogi prolaznici naišli na snimateljsku ekipu upravo na toj lokaciji. Riječ je bila o snimanju novog spota za pjesmu koju će Kingsi uskoro objaviti.

Kings je bend koji prisustvuje i nastupa na gotovo svim velikim manifestacijama diljem Hrvatske kao što su Vinkovačke jeseni, Đakovački vezovi, Voloderske jeseni, Lipovljanski susreti, dani Kutine, Špancirfest, Terezijana, također vrlo zapaženi nastupi na poznatim događanjima primjerice Rujan fest, Dani piva u Karlovcu.

Nastupi uključuju gotovo sve popularne klubove i pubove u Hrvatskoj. Repertoar je vrlo širok, a bazira se na modernoj domaćoj i stranoj glazbi tako da na privatnim eventima također dajemo maksimum. Posjedujemo vrhunsku opremu te rasvjetu za potpuniji doživljaj prilikom eventa. Na estradno nebo plasirali smo se pjesmom “Najbolja” koja je zauzela top ljestvice na gotovo svim radijskim postajama u Hrvatskoj i ušla na nacionalnu top listu. Nakon tog slijede ostali singlovi te video spotovi i gostovanja na svim tv postajama, a ujedno i nastupi na prestižnim festivalima (HRF i drugi).