Home Izdvojeno Kaj buš i Noć kazališta donose šest predstava

Kaj buš i Noć kazališta donose šest predstava

PODIJELITE

U Buševec ove subote, 19. studenog, održat će se 13. Susret pučkih kazališta kajkavskog govornog područja ”Kaj buš” i 8. Noć kazališta. U Domu kulture bit će izvedeno šest predstava. Program počinje u 17 sati i traje do 22 sata.

Manifestacije otvara dječja predstava ”Pecka i žara” (u 17 sati) te ”Poštene žene” (u 18 sati) Kulturne udruge “Tomislav Franjić” iz Kalinovac. Nakon njih slijedi predstava ”U raju” (U 18,30 sati) dramske sekcije KUD-a Lobor. U 19,15 sati počinje predstava ”Zagorske šopingholičarke 50% i 3% ” u izvedbi Amatersko dramskog kazališta Sveti Križ Začretje. Predstavu ”Krpanje rupa” (u 20,50 sati) izvest će Društvo žena Pleso, a predstavu ”Regija” (u 21,30 sati) Priločka amaterska scena.

– Svi sudionici ovih manifestacija daju “Kraljevstvo za kulturu”, što je i ovogodišnji slogan Noći kazališta. Da nema brojnih entuzijasta i zaljubljenika u kulturu, kulture ne bi bilo. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite na predstavi po vašoj želji te na taj način zahvalimo onima koji naš život čine bogatijima – rekao je Nenad Rožić, predsjednik Ogranka seljačke sloge Buševec koji organizira ovo kulturno događanje.

Ulaz na sve predstave je besplatan.