Home Izdvojeno “Ježeva kućica” ove nedjelje na goričkim daskama

“Ježeva kućica” ove nedjelje na goričkim daskama

Na lak, igriv način djeca zajedno s poznatim likovima odlaze u svijet šume koja nije samo ispričana priča, ona je i puna korisnih savjeta o dobroti, o ljubavi prema svom domu, tako da uz zabavu djeca upoznaju svijet kazališta i književnosti na neposredan način.

PODIJELITE
Foto: POUVG

I ove nedjelje u Veliku Goricu u goste dolazi predstava Dječjeg kazališta “Smješko”. Riječ je o predstavi “Ježeva kućica” namijenjenoj djeci starijoj od tri godine. Autor predstave je Branko Ćopić, a režirala ju je Tea Gjergjizi Agejev. U predstavi igraju Mirta Zečević/Jelena Hadži-Manev, Helena Kalinić/Mirta Zečević te Frano Mašković/Hrvoje Zalar.

– Predstava je mali mjuzikl, a glazba je originalna iz audio zapisa, nastalog prije 20 godina, na kojoj su odrasle mnoge generacije. Na lak, igriv način djeca zajedno s poznatim likovima odlaze u svijet šume koja nije samo ispričana priča, ona je i puna korisnih savjeta o dobroti, o ljubavi prema svom domu, tako da uz zabavu djeca upoznaju svijet kazališta i književnosti na neposredan način – poručuju organizatori.

Originalni tekst, sjajni glumci i lutke razlog su više zašto ovu predstavu vrijedi pogledati. Predstava u Dvoranu Gorica počinje u 17 sati, a cijena ulaznice je 25 kuna.