Home Izdvojeno Izložbe, kvizovi, koncerti i performansi – sve idućeg tjedna i sve besplatno

Izložbe, kvizovi, koncerti i performansi – sve idućeg tjedna i sve besplatno

PODIJELITE

Idućeg tjedna, već šesnaestu godinu za redom, održava se Humphrey Bogart Festival. U organizaciji je Goričke alternativne scene i traje od 16. do 21. studenog.
Raznolik sadržaj započinje sutra u 19 sati otvaranjem izložbe ‘Alternativa’ mladih goričkih fotografa u Pučkom otvorenom učilištu. Bit će prikazani radovi Andre Račića, Katarine Drvodelić, Kristine Tina-Lollipop, Maria Dilberovića i Marine Zadro.
Nastavak festivala je slijedeći dan u Muzeju Turopolja gdje će posjetioci biti u mogućnosti pogledati plesni i kazališni performans s kojima će se isprepletati izvođači slam poezije. Kazališni performans izvodi Ksantipa Curie ‘Virginia Woolf’  a plesnim performans Tina Ozmec-Ban. Slam poeziju će izvoditi naš kolumnist Zlatko Majsec, Django Holden i Ivan Grobenski.
Četvrtak je rezerviran za pub kviz u Irish Pubu, a vikend za koncerte u caffe baru Vegos. U petak u 22 sata sa nastupom počinju Moskau te Davorin i Bogovići dok nas u subotu očekuju Feral Instinct i She Loves Pablo.
Ulaz na sva događanja je potpuno besplatan.

gas humphrey bpgart

Humphrey Bogart festival, kao festival novog izričaja, nastao je 1998. godine. Cilj je pružiti priliku mladim i još neafirmiranim umjetnicima, kako iz Velike Gorice tako i šire, koji se bave raznim aspektima umjetničkog stvaranja i kreativnog izražavanja.