Home Izdvojeno Irci u potrazi za srećom, Eko barok i Lego pilot odnijeli su...

Irci u potrazi za srećom, Eko barok i Lego pilot odnijeli su pobjedu na dječjem fašniku

PODIJELITE

Klinci i klinceze danas su imali svoj dan pod maskama. Od ranih popodnevnih sati, krenula je i njihova zabava. Naši najmlađi pokazali su svoje najbolje maske u grupama ali i pojedinačno.

– Ove godine je bilo 8 predškolskih i 8 školskih grupa, te 16 individualnih natjecatelja. Makar imamo poredak i nagrade, svake godine su svi pobjednici. – saznajemo iz TZVG.

dječji fašnik maske dijete katarina drvodelić (3)

Makar je odluka bila teška jer su se na fašniku mogle pronaći inovativne i odlično napravljene maske, ipak su imali pobjednike.

Prvu nagradu u predškolskoj grupi osvojila je grupa Iraca iz Dječjeg vrtića Ciciban koji su bili u potrazi za srećom. Nakon njih su slijedili Šahovski vremeplov iz Dječjeg vrtića Gorica te Leteći medvjedići iz Dječjeg vrtića Žirek. Među ostalima, koji su dobili treću nagradu, mogli smo vidjeti Labuđi ples Dječjeg vrtića Mlaka, Vesele urice iz Bukevja, Lomničku abecedu iz vrtića Lojtrice te Vrtićke maturante iz Dječjeg vrtića Ciciban.

dječji fašnik maske dijete katarina drvodelić (2)

Među školskim grupama najbolja je bila Eko barok iz OŠ Eugena Kumičića koju su u stopu pratili Postolari iz OŠ Jurja Habdelića. Treća  mjesta osvojile su Bubamare iz OŠ Eugena Kvaternika, Let u Rio OŠ Eugena Kumičića, Kauboji neada i sada iz Područne škole Bukevje, Ples Žabica i Ples Tintilinića iz OŠ Eugena Kvaternika te Budući vatrogasci iz OŠ Pokupsko.đmana nije nedostajalo, kao niti različitih

Na malom fašniku nagradu su osvojile i pojedinačne maske, tako je Filip Bošnjak kao Lego pilot uz točku ‘I believe I can fly’ osvojio prvo mjesto. Noa Petak, prošlogodišnja pobjednica, ove godine osvojila je drugo mjesto sa maskom Dorothy iz Kansasa. Treće mjesto osvojio je inovativni Matija Mužej kao Steve Minecraft.

Čestitamo svim pobjednicima i natjecateljima.