Home Vijesti Idućeg tjedna nova sjednica Gradskog vijeća

Idućeg tjedna nova sjednica Gradskog vijeća

Nakon izglasavanja Proračuna, 18. prosinca će se održati 18. sjednica Gradskog vijeća Velike Gorice. Početak sjednice je u 13 sati

PODIJELITE

18. prosinca će se od 13 sati na dnevnom redu će naći izmjene i dopune Proračuna Grada Velike Gorice za 2019. godinu, izmjene i dopune Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Velike Gorice za 2019. godinu te izmjene i dopune Programa građenja komunalne infrastrukture na području Grada Velike Gorice za 2019. godinu.

Predložit će se i Odluka o prodaji suvlasničkog dijela nekretnine u vlasništvu Grada Velike Gorice te Odluka o ukidanju statusa javnog dobra u općoj uporabi. Raspravljat će se i o raspisivanju izbora za Mjesni odbor Čička Poljana.

Na dnevnom redu je i prijedlog Odluke o podjeli poslovnog udjela trgovačkog društva VG Vodoopskrba d.o.o. te prijedlog Odluke o prijenosu poslovnih udjela trgovačkog društva VG Vodoopskrba d.o.o. bez naknade.

Ovo su još neke od točaka dnevnog reda:

  • Prijedlog Odluke o izradi I. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja GZ Kušanec – istok
  • Prijedlog Odluke o izradi I. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Lukavec
  • Prijedlog Odluke o pristupanju Grada Velike Gorice Međunarodnom udruženju „Energetski gradovi“ („Energy Cities“)
  • Prijedlog Zaključka o potpisivanju Sporazuma o plaćanju godišnje naknade za korištenje nekretnina društva Zračne luke Zagreb d.o.o.

Sve dodatne informacije i materijale možete pronaći na stranicama grada OVDJE.